Paasochtenddienst

Op eerste paasdag is er evenals vorig jaar weer een paasdienst, gevolgd door een brunch. Deze paasdienst heeft een wat laagdrempeliger karakter dan gebruikelijk. We moedigen u van harte aan om iemand die misschien (nog) niet zo bekend is met het christelijk geloof/de kerk uit te nodigen voor deze dienst! Het thema van de dienst is: ‘Het einde, het begin’. Dominee Vastenhoud zal deze dienst leiden. Onze eigen organist, Aarnoud de Groen, zal samen met een trompettist (Marc Kaptijn) de muzikale bijdrage leveren. We hopen u natuurlijk allemaal te zien tijdens deze dienst, en weet u allen ook van harte welkom bij de brunch in Eltheto! We zoeken ook nog mensen die ons kunnen helpen bij de voorbereidingen in de kerk op zaterdag 4 april en mensen die ons kunnen helpen bij de brunch. U kunt hiervoor contact opnemen met Lourina Vogelaar (070-3237866 of lourina_z @ hotmail.com). Hartelijke groeten van de Paasdienst-commissieleden, Nico van Aken, Leen Meijer en Lourina Vogelaar.