Slotavond open-huiskringen – 3 juni

Op maandag 3 juni is de slotavond van de open-huiskringen. Deze avond wordt, anders dan is aangegeven in het kerkblad, niet gehouden in Eltheto maar in de ontmoetingsruimte van de kerkzaal. Vanaf 19.45 uur bent u daar welkom voor een kopje koffie of thee en om 20.00 uur begint het programma. Hoe komt voor u Gods Woord tot leven? Hoe krijgt wat God tot u te zeggen heeft concreet handen en voeten in het leven van alledag? Daarmee gaan we aan de slag op basis van de drieslag: weten, ervaren, doen! De slotavond is bedoeld voor interactie tussen de huiskringen. We delen onze kennis en ervaringen ‘over de grenzen van de huiskringen heen’. De avond duurt tot 21.45 uur met daarna gelegenheid voor verdere ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje. Het belooft een interactieve en – ook daardoor – verrijkende avond te worden.