Informatieavond reis Sulawesi – 13 juni

De TFC van familie Vogelaar organiseert op donderdag 13 juni om 20.00 uur een bijeenkomst voor belangstellenden over een reis naar Sulawesi (Indonesië). De bedoeling is dat deze reis in het voorjaar van 2020 gaat plaatsvinden en dat familie Vogelaar wordt bezocht en kennis wordt gemaakt met hun werk. Tim Verduijn (GZB-regiocoördinator Indonesië) is deze avond namens de GZB aanwezig. De plannen voor de reis zijn nog volop in ontwikkeling, daarom worden behoeftes en interesses in kaart gebracht van degenen die belangstelling hebben om mee te gaan. De voorlopige opzet is een bezoek aan de familie Vogelaar te Palopo en ontmoetingen met lokale broeders en zusters, om daarmee van elkaar als christenen in Nederland en Indonesië te leren. Ook een bezoek van enkele afgelegen gemeenten van de GPIL staat op het programma, kennis maken met de lokale cultuur van onder andere Toraja en natuurlijk genieten van de schoonheid van het land, natuur en cultuur.