Gemeenteweekend 6-8 april in Helvoirt

Vrijdagavond 6 april tot en met zondagmiddag 8 april hopen we met zoveel mogelijk mensen uit de Bethlehemkerk een onvergetelijk weekend te beleven op een unieke locatie in Brabant. Het belooft een inspirerend weekend te worden voor jong en oud waarin het thema ‘Feest van genade’ centraal staat. Wij willen nadenken over hoe genade ons leven kan vullen en richten; op God, op onszelf, en op de ander. Wat betekent het om een genadige kerk te zijn? Hoe laat ik genade mijn zelfbeeld en mijn kijk naar anderen veranderen? Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om dit thema samen invulling te geven! We verblijven in Bezinningscentrum Emmaus te Helvoirt (www.emmausbezinningscentrum.nl).

Er zullen lezingen zijn, workshops, sport- en spelactiviteiten en er is ruim voldoende tijd om elkaar te ontmoeten en te ontspannen. Wij zijn momenteel druk bezig met het samenstellen van het programma. Zeer waarschijnlijk komt Jan Maarten Goedhart, hoofd van IZB Focus ons iets vertellen over hoe genade ons hele leven kan bepalen en hoe wij een genadige kerk kunnen zijn. Zondag zal ds. Foppen in de viering ook aandacht besteden aan dit thema. Daarnaast is zijn er speciale activiteiten voor kinderen en jongeren, en wordt er een heuse talentenjacht gehouden.

Prijzen

Wij hebben geprobeerd om de kosten voor dit weekend zo laag mogelijk te houden. Dit kan onder andere doordat ook de kerk een financiële bijdrage levert.

Er zijn twee verschillende arrangementen. Bij arrangement 1 heeft u een wastafel op de kamer en kunt u gebruik maken van douche en toilet op de gang. Bij arrangement 2 heeft u een wastafel, douche en toilet op de kamer. Er zijn kamers van twee tot zes personen. Bij de indeling hiervan wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de persoonlijke voorkeur.

De prijzen voor het weekend zijn als volgt. Deze prijzen zijn all in. Er komen dus geen extra kosten bij.

Arrangement 1 Arrangement 2 Zaterdag
Volwassenen (18 +) 100 euro 115 euro 25 euro
Jongeren 12 t/m 17 jaar 60 euro 75 euro 12,50 euro
Kinderen  2 t/m 11 jaar 40 euro 45 euro 12,50 euro
Kinderen 0 t/m 1 jaar gratis gratis gratis

Aanmelden en meer informatie
Opgeven kan de komende weken achterin de kerk na de ochtenddiensten en via het volgende aanmeldformulier. U kunt ook een mail sturen naar gemeenteweekend@bethlehemkerk-denhaag.nl. Hier kunt u ook terecht met uw vragen. Schiet u ons ook gerust aan na de dienst!

Een hartelijke groet namens de werkgroep gemeenteweekend.

Merie Boer
Jantine van Dam