Introductie

Het is onze wens en ons gebed dat de Bethlehemkerk voor u en jou een thuis is. Een plaats waar u zich met Gods Woord en in Zijn nabijheid vertrouwd en thuis weet. Een plaats waar u nieuwe mensen ontmoet om samen gemeente te zijn. Een plaats waar het mogelijk is om door diensten en activiteiten vernieuwd te worden, en vertrouwd te raken met wat God op Zijn hart heeft. Zodat u leert Zijn liefde weer uit te delen aan hen voor wie dit nog nieuw is.

De Bethlehemkerkgemeente is een wijkgemeente van buitengewone aard. De gemeente is enerzijds een wijkgemeente als alle andere. Maar de gemeente draagt geen verantwoordelijkheid voor een bepaald geografisch deel van de Protestantse gemeente van Den Haag. De Bethlehemkerk is een gemeente voor de hele stad.

Onze identiteit? We staan voor de verdediging en verspreiding van de waarheid in de Protestante Kerk, zoals die wordt voorgestaan door de Gereformeerde Bond. Tegelijk hechten we eraan om vooral een hervormde gemeente te zijn en te blijven binnen de PKN. Een gemeente die openstaat voor iedereen die zich bij ons thuis voelt.