In de Bethlehemkerk zijn, naast de kerkzaal, diverse zalen beschikbaar voor verhuur. De diverse zalen zijn geschikt voor bijvoorbeeld vergaderingen, gespreksgroepen, trainingen, etc.

De kerkzaal van de Bethlehemkerk biedt plaats aan maximaal 600 personen. De overige drie zalen zijn beschikbaar voor 15 tot 25 personen. Daarnaast is er nog een diakenkamer voor 8 personen te huur.

De kerkzaal van de kerk heeft verschillende toegangen en is rolstoeltoegankelijk. Voor mindervaliden is er een apart toilet. Er is een speciale koffieruimte te huur achter in de kerkzaal. Audio en/of video kunnen worden verzorgd in de kerkzaal.

Klik hier voor verhuurinformatie van de Bethlehemkerk.

Voor vragen omtrent verhuur kunt u contact opnemen met de koster (koster@bethlehemkerk-denhaag.nl).

Zie ook de verhuurmogelijkheden van ons naastgelegen wijkgebouw Eltheto. Verhuur van die zalen gebeurt door de beheerder (beheerder@eltheto-denhaag.nl).