Eerste Paasdag – uitnodigingen

De Levende geeft hoop. Dat is het thema van Eerste Paasdag, zondag 21 april. Om 8.00 uur is er een stilte wandeling op begraafplaats Oud Eik en Duinen. Samen beleven we de stilte van Goede Vrijdag en Stille Zaterdag en gedenken we dat de Levende is opgestaan en ons hoop geeft. Hoe de Levende ons hoop geeft, licht dominee Foppen toe in een kerkdienst die om 10.00 uur begint in de Bethlehemkerk. Samen vieren we de opstanding van de Levende met toepasselijke liederen. Aarnoud de Groen begeleidt op het orgel en samen met een drietal koperblazers bezingen we het wonder van Pasen. Na de dienst is er koffie en thee en een overheerlijke brunch in Eltheto.

U bent voor alle activiteiten uiteraard hartelijk welkom. Maar u niet alleen! Neem gerust een bekende van u mee. In de banken liggen flyers waarmee u mensen in uw persoonlijke omgeving kunt uitnodigen. Weet u niet wie u zou kunnen uitnodigen? U kunt de flyers ook in de brievenbussen doen bij u in de straat of in de buurt van de kerk. Elke flyer is een mogelijkheid om iemand met de Levende te laten kennismaken. Een uitnodiging vol hoop dus. Die kans laat u toch niet liggen? In de ontmoetingsruimte is nog een grote voorraad flyers, dus als u meer wilt… Neem ze gerust mee.