Focustraject

In de ontmoetingsruimte liggen de werkboekjes en handleidingen voor het vierde blok van het Focustraject klaar om meegenomen te worden. In de werkboekjes zit een briefje met daarop de gegevens hoe de boekjes betaald kunnen worden. De handleidingen zijn gratis en zijn vooral bedoeld voor de huiskringleiders. Verder ligt er ook het materiaal voor de kinderen en jongeren van de gemeente. Een stapel voor de groep 3, 4 en 5 jaar, een stapel voor de groep 6, 7 en 8 jaar, een stapel voor de groep -16 jaar en een stapel voor de groep +16 jaar. De kosten van deze boekjes zijn 3,50 euro. De vraag aan de ouders van de kinderen en jongeren die de boekjes gebruiken op club en catechese is om dit bedrag over te maken naar op rekening NL50INGB0004071859 ten name van Missionaire Commissie Herv. Gemeente Bethlehemkerk onder vermelding van Focus. Er zijn extra boekjes besteld voor de groep 6, 7 en 8 jaar en de groep -16 jaar. Deze worden komende week geleverd door de IZB. Als de leiding van de groepen die dit materiaal gebruiken, contact opneemt met dominee Vastenhoud, dan zorgt hij er voor dat ze op tijd op de juiste plaats zijn zodat er mee gewerkt kan worden tijdens de eerstkomende clubavond.