Gemeenteweekend 6-8 april in Helvoirt

Vrijdagavond 6 april tot en met zondagmiddag 8 april hopen we met zoveel mogelijk mensen uit de Bethlehemkerk een onvergetelijk weekend te beleven op een unieke locatie in Brabant. Het belooft een inspirerend weekend te worden voor jong en oud waarin het thema ‘Feest van genade’ centraal staat. Er zullen lezingen zijn, workshops, sport- en spelactiviteiten en er is ruim voldoende tijd om te ontspannen. Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om dit thema samen invulling te geven! We verblijven in Bezinningscentrum Emmaus te Helvoirt. Opgeven kan achterin de kerk en via het aanmeldformulier. U kunt ook een mail sturen naar gemeenteweekend@bethlehemkerk-denhaag.nl. Voor meer informatie klikt u hier.