GZB-dagboek ‘Een handvol koren’ 2018

In de ontmoetingsruimte liggen de GZB-dagboekjes 2018. Dit Bijbels dagboek is een uitgave ten behoeve van de GZB, zendingsorganisatie binnen de Protestantse Kerk in Nederland. Elke dag biedt twee overdenkingen: één die zich prima leent voor persoonlijke bezinning of overdenking in gezinsverband en één voor jongeren. Aan het dagboek is meegewerkt door predikanten, zendingswerkers en mensen die bij jongerenwerk zijn betrokken.
Een mooi aspect is dat u met de aanschaf van het dagboek ook bijdraagt aan het zendingswerk van de GZB. Per boekje gaat 7 euro naar het werk dat familie Vogelaar gaat doen op Sulawesi.
Heeft u interesse? U kunt een boekje meenemen en geld in de daarvoor bestemde bus deponeren of geld overmaken. In het boekje vindt u het rekeningnummer de prijs is 10,90 euro.
70-plussers krijgen ook dit jaar weer een exemplaar van het boekje van de diaconie (in het kerstpakket). Deze wordt bij u bezorgd. U hoeft het boekje dus niet zelf mee te nemen.