Enkele maanden geleden hebben onze jeugdwerkers samen met de HGJB nagedacht over de algemene visie voor ons jeugdwerk en de verschillende doelstellingen per jeugdwerkvorm. Wat doen we op welke plek? Waarom zijn deze plekken onmisbaar in de gemeente? Hoe bouwen we als jeugdwerkvormen verder op de basis die al is gelegd? Het was gaaf om te zien met hoeveel passie onze jeugdwerkers actief zijn op hun eigen plek in het jeugdwerk en met welk verlangen zij de kinderen, tieners en jongeren een thuis in de kerk willen geven. De jeugdraad wil hier graag een goed vervolg aan geven en nodigen daarom alle jeugdwerkers van de gemeente uit op woensdag 28 november om 20.00 uur. We gaan dan verder bouwen aan het jeugdwerk van de Bethlehemkerk. Een avond om te zoeken naar goede onderlinge verbindingen, maar ook een avond waarop jij zelf als jeugdwerker weer toegerust en gemotiveerd naar huis kan gaan. Jouw inbreng is van groot belang om het jeugdwerk in de kerk te versterken! Mocht jij niet aanwezig kunnen zijn, dan graag afmelden bij Joost Keesmaat.