Jongerenreis naar Praag

De bedoeling van het Focustraject, waar we als gemeente van de Bethlehemkerk op 1 januari 2018 mee begonnen zijn, is dat we met elkaar willen leren hoe we ons geloof kunnen verbinden met het leven van elke dag: onze buurt, onze vrienden, onze school/studie of ons werk. Tijdens het traject proberen we elkaar op allerlei manieren te stimuleren om hierover actief na te denken. Daarbij kijken we ook over de grens. Hoe leven christenen in andere landen met God?
In samenwerking met de GZB organiseert de IZB een inspirerende jongerenreis naar Praag. Van 9 t/m 12 november 2018 krijg jij als jongere je de kans om met andere (jonge) christenen uit Nederland en Praag te ontdekken hoe je op Jezus gericht kunt leven. Ben je tussen de 18 en 25 jaar en lijkt het je leuk om vanuit de Bethlehemkerk mee te gaan met deze reis? Kijk dan op www.izb.nl/focus en neem contact op met dominee Vastenhoud. Hij kan je nog veel meer over de reis vertellen en kijkt samen met jou of deze reis bij jouw mogelijkheden past. In de ontmoetingsruimte liggen flyers klaar.