Na de laatste Winterfair (december 2017) is in overleg met de stuurgroep Oog voor de Buurt besloten om de Winterfair voor dit jaar te laten vervallen. Rond de kerstperiode organiseren wij veel activiteiten, maar ook buiten de kerkelijke activiteiten is er in die weken genoeg te doen. Daardoor is het steeds lastiger gebleken om vrijwilligers te vinden voor deze fair. Bovendien is het goed om na vijf jaar iets anders te gaan doen. In plaats van een Winterfair komt er in het voorjaar van 2019 een Lentefair. Dit biedt weer allemaal nieuwe mogelijkheden! We bruisen van ideeën, maar u heeft er vast ook nog wel een aantal… Wie denkt en helpt ons mee in de voorbereiding? Meld je aan bij Rudi Buis, Janne Buijs, Ronald van Kaam of Ankie Turfboer.