info@bethlehemkerk-denhaag.nl

Tweede blok Focustraject

In de ontmoetingsruimte liggen de werkboeken klaar voor het tweede blok van het Focustraject (april t/m juni 2018). Ieder die mee wil doen met het Focustraject kan een werkboek meenemen. In het boek zit een briefje met informatie over de betaling (5 euro per werkboekje).
Degene die betrokken zijn bij een open-huiskring worden zeker geadviseerd om weer een werkboek mee te nemen, omdat het Focusmateriaal op de huiskringen ook in de komende periode aan de orde komt. Per huiskring zijn er ook twee handleidingen beschikbaar (één handleiding voor de huiskringleider en één handleiding voor degene die de avond leidt). Deze liggen ook in de ontmoetingsruimte. Deze handleidingen zijn gratis. Het zou fijn zijn als de huiskringleider voor zijn of haar huiskring de twee handleidingen meeneemt. Omdat die handleidingen erg lijken op de werkboeken, is er een gekleurd stickertje op de voorkant geplakt, om vergissingen te voorkomen. Doet u nog niet mee met een huiskring? Dan is dit misschien een goed moment om u aan te sluiten. Voor informatie over welke huiskring bij u in de buurt is, kunt u contact opnemen met Johan-Martijn ten Hove.
Ook tijdens het tweede blok zijn de preken op de Focuszondagen in de morgendiensten afgestemd op datgene wat het werkboek aanreikt. Het diensten van het tweede blok zijn:
Zondag 8 april Johannes 21:1-14 Thema: De stem van Jezus
Zondag 13 mei Lukas 24:13-32 Thema: De verborgen aanwezigheid van Jezus
Zondag 10 juni 2 Korinthe 3:1-6 Thema: Een brief van Jezus
Voor de kinderen die op de jeugdclub zitten, zijn ook weer boekjes besteld. Via de leiding van de club ontvangt u informatie over de betaling en het gebruik van de boekjes. Deze boekjes kosten 3 euro per stuk.

Comments are closed.

X

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan

Herstel wachtwoord

Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.