info@bethlehemkerk-denhaag.nl

Vrouw.nu

Welkom bij Vrouw.nu!
Vrouw.nu is een initiatief van en voor vrouwen. Elk seizoen hebben we een nieuw, fris programma, dat zich kenmerkt door interactief samenzijn, een ontspannen sfeer, humor, verdieping en inspiratie.
Buurvrouwen, zussen, vriendinnen van, jong en oud, iedereen is welkom!

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die dit jaar op de planning staan. Wil jij niets missen van vrouw.nu? Meld je dan aan via vrouw.nu@solcon.nl!

 

Vrouwen lopen voor vrouwen – wandeltocht Den Haag
Op zaterdag 2 september is de eerste Vrouwen lopen voor Vrouwen wandeltocht in Den Haag. Een mooie wandeltocht van 15 km door Den Haag, georganiseerd voor en door Stichting De Haven in samenwerking met De Hoop.
Met deze actie wordt aandacht gevraagd voor kwetsbare vrouwen in onze samenleving, vrouwen die verstrikt zijn geraakt in het netwerk van de prostitutie. Deze vrouwen hebben niet de vrijheid waar wij van kunnen genieten.
Houd je van wandelen en wil je je inzetten voor kwetsbare vrouwen in onze samenleving?
Kijk dan op: https://www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl/tocht/wandeltocht-den-haag en schrijf je in vóór 31 augustus door je bij een team toe te voegen.
Sponsoren mag natuurlijk ook.

 

Eat, Meet & Share 
Gezellige zondagavonden waarop we als vrouwen bij elkaar komen. Onder het genot van zelfgemaakt lekkers praten, delen en bespreken we verschillende onderwerpen.
Voor elke vrouw, jong & oud, met waardevolle ontmoetingen.
Data voor najaar volgen binnenkort.

Wij hopen je snel te ontmoeten!
Liesbeth Voskamp, Nelly van der Zwan, Marjon Visser en Marjolein Quist

 

Fields marked with an * are required
X

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan

Herstel wachtwoord

Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.