Vrouw.nu

Welkom bij Vrouw.nu!
We zijn vrouwen van nu, die zich bewust zijn van onze identiteit en onze plaats en invloed in onze omgeving, in relaties en vriendschappen maar bovenal in Gods koninkrijk. Daarom vinden wij het belangrijk elkaar op te zoeken, te ontmoeten en van elkaar te leren.
Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die dit seizoen op de planning staan. Voor vragen of meer informatie, mail naar vrouw.nu@solcon.nl

Eat, Meet & Share
Na bijzondere en gezellige avonden vorig seizoen, gaan we ook dit jaar weer vol enthousiasme van start met een nieuwe serie Eat-Meet-Share. Op een aantal zondagavonden komen we samen in een gezellige, informele sfeer, met als doel de onderlinge verbinding te versterken en de zorg voor elkaar te vergroten. Jong en oud, iedereen is welkom!
Dit jaar werken we rond het thema ‘Ik ben’. We gaan nadenken over de vragen: Wie is God voor jou, hoe kennen we Hem? En hoe ziet Hij jou? Wie ben ik dan?! Genoeg stof voor mooie avonden met ontmoeting en en verdieping.

De Eat-Meet-Share avonden zijn van 18.00 tot 20.30 uur in Eltheto, gelegen naast de Bethlehemkerk. Samen zorgen we voor lekkere hapjes en gerechten om de avond mee te starten. Een leuk moment om jouw baksels met de andere vrouwen te delen!

Zondag 11 februari – Een bijzonder gewoon verhaal

Bijzondere vrouw,

Ja jij daar, jij hebt een verhaal dat verteld wil worden. Denk je nu gelijk: ik? Waarom zou ik delen wat ik meemaak? Zoveel interessants is het niet en ik ben van nature helemaal geen open boek, om over mijn schrijfkwaliteiten nog maar te zwijgen….

Allemaal redenen waarom we zo vaak terughoudend zijn om iets over onszelf op papier te zetten, laat staan te delen. Toch staat de bijbel vol met verhalen over gewone mensen, stuk voor stuk verhalen met missers, hoogtepunten en dagelijkse beslommeringen. Stuk voor stuk ook verhalen die in Gods licht tot op de dag van vandaag van Hem getuigen en overtuigen!

Alle reden dus om ook over onze levens te verhalen. Door de ogen van de Ik Ben te kijken naar bijvoorbeeld een bijzondere ontmoeting, een ervaring of een terugkerend thema in jouw leven. Tineke Smith gaat ons hierbij helpen en al haar professionele vaardigheden als schrijfster en redacteur inzetten om ons via allerlei schrijfoefeningen mee te nemen op deze ontdekkingstocht. En wie weet ontdek je onderweg zelfs de verborgen schrijver in jou…

Dus zorg dat je 11 februari van de partij bent om te ervaren hoe gaaf en waardevol het is om al schrijvend God in het hele gewone van onze levens te zien en dat met elkaar te delen! Want ook jij bent ‘een bijzonder gewoon verhaal’.

Tijd: van 18.00 tot 20.30 uur in Eltheto
Plaats:
Eltheto, naast de Bethlehemkerk

Voor eten wordt gezorgd!

Zondag 13 mei- Happen en Stappen
De avond staat in het teken van een mooie wandeling met Heer-lijke stops. Daarbij staan we ook stil bij ‘Wie ontmoeten we’? Een mooie mogelijkheid om op te lopen met je secret sister!*

Secret Sister

Het Secret Sister Programma zal weer starten in november!* Deze keer doen we ‘de ontknoping’ al na een paar maanden, dus is de zorg voor je zus in het geheim van kortere duur, maar kun je daarna in alle openheid  nog met elkaar oplopen en verder genieten. De enveloppen worden gedurende een aantal zondagen in november in de kerk uitgedeeld.

Wij hopen je snel te ontmoeten!

Liesbeth Voskamp, Nelly van der Zwan, Marjon Visser en Marjolein Quist

Fields marked with an * are required