Vrouw.nu in de Bethlehemkerk Den Haag

Vrouw.nu is een initiatief van en voor vrouwen uit de Bethlehemkerk te Den Haag

Activiteiten van vrouw.nu zijn o.a.:

• Een schilderworksop
  • Een avond theatraal genieten, met heerlijke koffie of thee vooraf en een borrel na afloop. Tijdens deze avond werd er een verhaal verteld en gezongen in een theatrale setting. Laat je verrassen, meenemen, verwonderen, spiegelen en doe nieuwe inzichten op. Want dat is wat verhalen doen toch? Het verhaal van de ander doet herkennen, verbindt en helpt in de zoektocht naar de betekenis van ons leven.
  • Eat-meet-share avonden. Dit zijn avonden die in het teken staan van elkaar ontmoeten en samen delen, en dat alles op een verassende en inspirerende manier!
  • Secret Sister programma
  • Samen een mooie wandeltocht maken door Den Haag om aandacht te vragen voor de kwetsbare vrouwen in onze samenleving. Er is tijd voor verbinding, verdieping en gezelligheid. Compleet met lekkere lunch/high tea.

Neem voor meer informatie contact op met vrouw.nu@solcon.nl of bekijk de Facebookpagina van Vrouw.nu