Vrouw.nu

Welkom bij Vrouw.nu!
We zijn vrouwen van nu, die zich bewust zijn van onze identiteit en onze plaats en invloed in onze omgeving, in relaties en vriendschappen maar bovenal in Gods koninkrijk. Daarom vinden wij het belangrijk elkaar op te zoeken, te ontmoeten en van elkaar te leren.
Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die dit seizoen op de planning staan. Voor vragen of meer informatie, mail naar vrouw.nu@solcon.nl

Eat, Meet & Share
Na bijzondere en gezellige avonden vorig seizoen, gaan we ook dit jaar weer vol enthousiasme van start met een nieuwe serie Eat-Meet-Share. Op een aantal zondagavonden komen we samen in een gezellige, informele sfeer, met als doel de onderlinge verbinding te versterken en de zorg voor elkaar te vergroten. Jong en oud, iedereen is welkom!
Dit jaar werken we rond het thema ‘Ik ben’. We gaan nadenken over de vragen: Wie is God voor jou, hoe kennen we Hem? En hoe ziet Hij jou? Wie ben ik dan?! Genoeg stof voor mooie avonden met ontmoeting en en verdieping.

De Eat-Meet-Share avonden zijn van 18.00 tot 20.30 uur in Eltheto, gelegen naast de Bethlehemkerk. Samen zorgen we voor lekkere hapjes en gerechten om de avond mee te starten. Een leuk moment om jouw baksels met de andere vrouwen te delen!

Zondag 8 oktober – Aanbidding
De eerste Eat-Meet-Share avond van dit seizoen staat in het teken van aanbidding, komen tot de ‘Ik ben’ in Zijn aanwezigheid. Kom, ontmoet, geniet en zing mee!

Zondag 26 november – Geworteld

Samen duiken we op de tweede Eat-Meet-Share in het thema ‘Geworteld’. Dit doen we met spreker, trainer en schrijver Marije van den Berg. Enthousiasme en levenslust typeren Marije, een vrouw die graag vanuit haar Bron uitdeelt aan anderen. We denken na over thema ‘Ik ben’,  met de vraag wie ben ik? Hoe ben ik geworteld; hoe geur en kleur ik de dag?

Zondag 11 februari – Verhalen vertellen
Tussen vallen en opstaan – een inspirerende avond met verhalen van Hoop en bemoediging.
Tineke Smith, schrijfster en zus uit onze gemeente, leert ons in een creatieve workshop hoe je je eigen verhaal schrijft.

Zondag 13 mei- Happen en Stappen
De avond staat in het teken van een mooie wandeling met Heer-lijke stops. Daarbij staan we ook stil bij ‘Wie ontmoeten we’? Een mooie mogelijkheid om op te lopen met je secret sister!*

Secret Sister

Het Secret Sister Programma zal weer starten in november!* Deze keer doen we ‘de ontknoping’ al na een paar maanden, dus is de zorg voor je zus in het geheim van kortere duur, maar kun je daarna in alle openheid  nog met elkaar oplopen en verder genieten. De enveloppen worden gedurende een aantal zondagen in november in de kerk uitgedeeld.

Wij hopen je snel te ontmoeten!

Liesbeth Voskamp, Nelly van der Zwan, Marjon Visser en Marjolein Quist

Fields marked with an * are required