info@bethlehemkerk-denhaag.nl

Vrouw.nu

Welkom bij Vrouw.nu!
We zijn vrouwen van nu, die zich bewust zijn van onze identiteit en onze plaats en invloed in onze omgeving, in relaties en vriendschappen maar bovenal in Gods koninkrijk. Daarom vinden wij het belangrijk elkaar op te zoeken, te ontmoeten en van elkaar te leren.
Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die dit seizoen op de planning staan. Voor vragen of meer informatie, mail naar vrouw.nu@solcon.nl

Een nieuw seizoen ligt voor ons. We hebben ontzettend zin om dit seizoen met jullie verhalen te gaan bouwen!

Verhalen- groot, klein, bijzonder en gewoon, of je nu een verteller bent of niet – ze vertellen ons leven.
Verhalen verbinden onze levens. Stap in het verhaal van een ander en het zal je raken, verrrassen of te denken geven, omdat je iets van jezelf in de ander herkent, een verlangen deelt of iets anders weerspiegeld ziet van jezelf.
Eigenlijk doen we dit ook met de bijbelverhalen waar we doorheen lopen.
Stap in het verhaal van de Ander en ontdek het verhaal van God met mensen (met jou .. ) en deze wereld. Deze oude verhalen worden boeiend omdat we vanuit dat verhaal naar ons eigen leven kunnen kijken.


Thema

De Ik Ben heeft zich aan ons bekend gemaakt, daarmee kwam ook de vraag op ons af ‘wie ben ik?’
En God de Heer riep de mens “Waar ben je?”
– Waar bevinden we ons, hoe verhouden we ons ten opzichte van God, van elkaar, de wereld, onze omgeving, onze schaamte, onze verantwoordelijkheid, onze onbevangenheid, onze verlangens, onze ...
…en vul zelf maar in. De vraag hoe je je verhoudt tot een en ander loopt als een rode draad door onze verhalen heen.
Spannend? We vragen geen geboren vertellers, maar wel het lef om stukjes van je leven te delen met de a/Ander en daarin de zoektocht met elkaar aan te gaan naar de betekenis van ons leven.


Agenda

De avonden staan op verschillende weekdagen, hopelijk zijn hierdoor meer mensen in de gelegenheid erbij te zijn. Iedere avond heeft een eigen karakter en smaak.Maar wat blijft zijn de vaste ingrediënten: ontspanning, gezelligheid, lekkers, genieten, openheid, humor en betrokkenheid, waardoor er een hemels gerecht ontstaat!

Vrijdag 5 april 2019 – Theateravond

De schemering tegemoet! Als je steeds minder ziet, wat is dan je perspectief? Een verhaal over Mila, of misschien over jou?

Een verhaal verteld en gezongen in een theatrale setting. Laat je verrassen, meenemen, verwonderen, spiegelen en doe nieuwe inzichten op. Want dat is wat verhalen doen toch? Het verhaal van de ander doet herkennen, verbindt en helpt in de zoektocht naar de betekenis van ons leven.

Kom theatraal genieten, met heerlijke koffie of thee vooraf en een borrel na afloop!

Adres: Wijkgebouw Eltheto, ingang Azaleastraat 2
Inloop: 20.00 uur
Entree: €5,-

Let op: voor vrouwen én mannen!


Wij hopen je te zien!

Liesbeth Voskamp, Nelly van der Zwan en Marjolein Quist

Fields marked with an * are required
X

Wachtwoord vergeten?

Meld je aan

Herstel wachtwoord

Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.