Huwelijksbevestiging

Als u Gods zegen over uw huwelijk wilt vragen, is het belangrijk zo vroeg mogelijk contact op te nemen met de predikant. De predikant houdt met het bruidspaar, in de periode voorafgaande aan de huwelijksdag, een pastoraal gesprek over het christelijk huwelijk en over de huwelijksdienst. Als u de huwelijksdienst in de Bethlehemkerk wilt houden is het belangrijk ook zo vroeg mogelijk contact op te nemen met de koster om te overleggen over een datum waarop de kerk, de koster en de organist beschikbaar zijn en over andere praktische zaken. Als u lid bent van onze gemeente betaalt u een kleine vergoeding voor de huwelijksdienst. Daarnaast betaalt u eventuele extra kosten van bijzondere wensen. In het document Trouwen in de Bethlehemkerk staat nadere informatie over de gang van zaken rond de voorbereiding van de huwelijksdienst in de Bethlehemkerk.