20en30

Als 20en30ers vanuit de Bethlehemkerk houden we ervan om de week af te sluiten met een borrel, genieten we van taart bij de zondagse koffie en sluiten we graag aan bij inhoudelijke activiteiten die in de stad georganiseerd worden.

Onze activiteiten draaien om ontmoeting en gesprek, je leert er gemakkelijk (nieuwe) mensen (beter) kennen. ook naast de activiteiten die georganiseerd worden, is er ruimte om dit te verdiepen.

Onze agenda bestaat uit een aantal vaste onderdelen: elke eerste zondag van de maand koffie drinken bij een 20en30er thuis en elke derde vrijdagavond van de maand borrel in een leuk Haags café. Daarnaast organiseren we ca. één keer in de twee maanden een extra activiteit en regelen we jaarlijks een actie samen met Stichting Present.

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten? Dan kun je je aanmelden via: 20en30ers@gmail.com
Hier kun je ook terecht voor het organiseren of doorgeven van interessante activiteiten. Je kunt ons als Netwerk 20en30ers ook op Facebook vinden.

Heel graag tot binnenkort!

Contactpersoon: Joline Zwalua (tel.nr 0629463307)