Klaar voor de start?!

‘Klaar voor de start?!’ is het thema voor deze jongerenmeeting op zondag 12 februari om 16.30 uur in Eltheto. We zijn al weer een enkele weken onderweg in 2023. Met het nieuwe jaar heb je misschien goede voornemens gehad. Meer sporten, betere focus op school of iets anders. Misschien hou je je er goed aan of zijn ze al gesneuveld? Of je neemt je juist helemaal niets voor, dat kan natuurlijk ook. Want al die verwachtingen, kunnen wel eens tegen vallen.

In de kerk hoor je dan, dat we leven in de tijd waarin de komst van Jezus wordt verwacht. Een volmaakte periode, wanneer God alles zal zijn en Zijn wereld nieuw zal maken. Kan je daar niet naar verlangen? Juist nu, in alles wat er om ons heen gebeurt? Kom met verwachting! Je bent welkom om deze meeting mee te beleven. Ben jij ook klaar voor de start?!