MISSIONAIR WERK 2023-2024 – SAVE THE DATE

In september begint weer een nieuw kerkelijk seizoen. In de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de realisering van Dichtbij. Een nieuwe plek van ontmoeting en bezinning. We hopen eind september een feestelijke opening te houden. In het najaar zullen we binnen Dichtbij ook een aantal inhoudelijke programma’s gaan aanbieden. We denken aan een filmavond, een serie n.a.v. de podcast over moderne profeten, etc. 

Daarnaast bieden we dit jaar vanaf september een tweetal cursussen aan. Deze brengen we graag onder uw/jouw aandacht. 

 Alpha-cursus (kennismakingscursus christelijk geloof)

Een avondvullend programma met maaltijd, inhoud en gesprek. Gedurende tien woensdagavonden gaan we in op vragen zoals: Wie is Jezus? Hoe kun je geloven? Waarom en hoe zou je bidden? En natuurlijk is er alle ruimte voor jouw eigen vragen! 

De eerste keer is op woensdagavond 6 september, 18.30-21.30 uur. Voor meer informatie en/of voor aanmelding neem contact op met Thejon Bos, 0620128174 / thejon.bos@bethlehemkerk-denhaag.nl 

Overige data: 20 september, 4 en 25 oktober, 15 en 29 november, 10 en 24 januari, 7 en 28 februari

Locatie: Wijkgebouw Eltheto, Azaleaplein 2 Den Haag 

 Bijbel: de basics 

Tijdens deze cursus verdiepen we ons in de achtergronden van het meest gelezen boek ter wereld: de Bijbel. Hoe is deze opgebouwd? Op welke manieren is dit bijzondere boek geïnterpreteerd? Wat is een zinvolle manier om deze zelf te lezen? En hoe doe je dat? Tijdens deze avonden oefenen we met elkaar om de Bijbel onbevangen te lezen en laten we ons verrassen door de zeggingskracht van oude teksten.

We komen in de periode tussen september en februari 9 woensdagavonden bij elkaar. De eerste keer is op 13 september, 20.00-21.30 uur.

Voor meer informatie en voor aanmelding neem contact op met Thejon Bos, 0620128174 / thejon.bos@bethlehemkerk-denhaag.nl 

Overige data: 27 september, 11 oktober, 8 en 22 november, 6 december, 17 en 31 januari, 14 februari, 6 maart 

Locatie: Wijkgebouw Eltheto, Azaleaplein 2 Den Haag