GZB-dag zaterdag 9 maart 2024

Zondag 11 februari is de ’terugzenddienst’ van Laurens Jan en Lourina Vogelaar en hun kinderen, Jefta, Febe en Amos. Zij gaan met een nieuwe opdracht aan de slag in Zuid-Sulawesi, dit keer vanuit de stad Makassar. De uitzending van werkers naar landen overal ter wereld is een taak van de Gereformeerde Zendingsbond (GZB). Een uitstekende gelegenheid om betrokken te blijven op dit werk is het bezoeken van de jaarlijkse GZB-dag. Deze vindt plaats op zaterdag 9 maart in Barneveld. Het belooft een prachtige dag te worden waar u zich onderdeel voelt van de wereldwijde kerk. Laat u inspireren door christenen uit Centraal-Azië en denk na over uw eigen roeping: hoe deel ik het Evangelie in mijn eigen omgeving? Het thema is dit jaar ‘Ga, iedereen is geroepen’. Voor meer informatie en aanmelden: www.gzb.nl/gzbdag.