Vieringen Stille Week

Volgende week zondag is het Palmzondag en begint de zogenoemde Stille Week. In deze week komen we (bijna) elke avond samen om ons in Woord, gebed, overdenking en lied mee te laten nemen op de weg van Jezus Christus. De weg naar het kruis, de weg naar het graf. Een weg die eindigde in de dood. Onze weg, onze dood. Maar Hij brak die dood stuk en opende een nieuwe weg. 

De bezinningsmomenten worden gehouden op dinsdag-, woensdag- en zaterdagavond. Op Witte donderdag staat de viering van het Heilig Avondmaal centraal. Op Goede Vrijdag staan we – in een uitgebreidere dienst – aan de voet van het kruis. De avonden beginnen telkens om 19.30 uur.     

De vieringen deze week staan onder leiding van ds. Thejon Bos en ds. Bert Karel Foppen. Liesbeth Voskamp neemt ons ook een keer mee in een creatieve vertolking van het Evangelie. De muziek wordt verzorgd door Aarnoud de Groen (orgel en vleugel), Henk Lemckert (orgel), Esther Wolting (fluit), Joram van Ketel (trombone) en Judith van Houte (harp).

De liturgie tijdens de bezinningsmomenten wordt gevolgd zonder verdere aankondigingen. Wij vragen u in stilte de kerk binnen te komen en deze ook weer in stilte te verlaten.

We zien uit naar een gezegende week die ons stil maakt van verwondering over Gods liefde in Jezus Christus.

Er wordt een boekje gedrukt met daarin de orden van dienst. Wilt u deze terugleggen bij de ingang of de volgende dag weer meenemen?